Øyvind Håbrekke er nominert til bystyrevalget

"Selv om vi er partiuavhengig, er vi stolte over å ha medarbeidere som også er attraktive for sentrale politiske verv", sier daglig leder i Skaperkraft, Filip Rygg.
24. November 2022

Øyvind Håbrekke ble denne uken nominert som toppkandidat for Oslo KrFs liste til bystyrevalget i september. Håbrekke er i dag faglig leder i tankesmien Skaperkraft og vil i valgkampen ta permisjon fra Skaperkraft.

 – Selv om vi er partiuavhengig, er vi stolte over å ha medarbeidere som også er attraktive for politikkens toppverv, sier leder i stiftelsen Skaperkraft, Filip Rygg. Det er og skal være stor takhøyde i en tankesmie for at medarbeidere er aktive i politisk arbeid. For Skaperkraft er det samtidig viktig å opprettholde vår uavhengighet i forhold til partier og det politiske landskapet. Håbrekke vil før han går ut i permisjon fortsatt skrive og opptre for Skaperkraft. I Skaperkraft står den enkelte skribent selv ansvarlig for sine resonnementer og synspunkter, men Håbrekke vil frem til valget som skribent for oss ikke på samme måte kunne gå inn i de politiske debattene. For øvrig vil Håbrekke fortsette arbeidet med de prosjektene han arbeider med i dag.

Håbrekke debuterte for fire år siden som forfatter med boken Den liberale familien, og var også ansvarlig for utgivelsen av Is God a populist. Han har også ledet arbeidet med Skaperkrafts siste bok Nestekjærlighet på anbud. For tiden har Håbrekke en sentral rolle i JUBTI-prosjektet. Prosjektet skal belyse og stimulere til oppmerksomhet og diskusjon om de mange jubileene dette tiåret, blant annet tusenårsjubileet i 2030.

Del


Powered by Cornerstone