Joakim Magnus blir ny leder i Skaperkraft

- Vi er veldig glad for å kunne meddele at Joakim Magnus blir ny daglig leder for stiftelsen Skaperkraft. Han har de kvaliteter vi har sett etter og er rett person til å ta Skaperkraft til neste nivå, sier styreleder i Skaperkraft, Robert Erlandsen.
21. September 2022

 

Skaperkraft som ble startet i 2011 har siden den gang blitt en etablert tankesmie med mer enn hundre artikler på trykk i nasjonale medier hvert år og står bak en rekke bokutgivelser. Stiftelsen har også et eget forlag, ledertrening, coworking og tilbyr konsulenttjenester til ulike samarbeidsorganisasjoner. I høst kommer en bok om landets diakonale aktører og hvilken betydning diakoni kan ha for vår tid.

- Dette gleder jeg meg til, sier Joakim Magnus. - Skaperkraft har blitt en viktig plattform for kristen tro og tanke i samfunnsdebatten og jeg er særlig imponert over arbeidet med ledertreningen som har gått over mange år, sier Magnus. 

Magnus kommer fra jobben som leder for Ungdom i Oppdrag Oslo og leder i Beveg Oslo. Han starter sitt arbeid i Skaperkraft 1.januar, og tiltrer som daglig leder 1. april 2023.

Filip Rygg går med dette av som daglig leder, men vil fortsette i Skaperkraft med styrearbeid og støtte til ny daglig leder.
 

For flere kommentarer, ta kontakt med:

Joakim Magnus, 97747833

Robert Erlandsen, 95139300

Del


Powered by Cornerstone