Profilbilde, Joakim Magnus, daglig leder Skaperkraft

Joakim Magnus blir ny leder i Skaperkraft

– Vi er veldig glad for å kunne meddele at Joakim Magnus blir ny daglig leder for stiftelsen Skaperkraft. Han har de kvaliteter vi har sett etter og er rett person til å ta Skaperkraft til neste nivå, sier styreleder i Skaperkraft, Robert Erlandsen.

Skaperkraft som ble startet i 2011 har siden den gang blitt en etablert tankesmie med mer enn hundre artikler på trykk i nasjonale medier hvert år og står bak en rekke bokutgivelser. Stiftelsen har også et eget forlag, ledertrening, coworking og tilbyr konsulenttjenester til ulike samarbeidsorganisasjoner. I høst kommer en bok om landets diakonale aktører og hvilken betydning diakoni kan ha for vår tid.

– Dette gleder jeg meg til, sier Joakim Magnus. – Skaperkraft har blitt en viktig plattform for kristen tro og tanke i samfunnsdebatten og jeg er særlig imponert over arbeidet med ledertreningen som har gått over mange år, sier Magnus. 

Magnus kommer fra jobben som leder for Ungdom i Oppdrag Oslo og leder i Beveg Oslo. Han starter sitt arbeid i Skaperkraft 1.januar, og tiltrer som daglig leder 1. april 2023.

Filip Rygg går med dette av som daglig leder, men vil fortsette i Skaperkraft med styrearbeid og støtte til ny daglig leder.

For flere kommentarer, ta kontakt med:

Joakim Magnus, 97747833

Robert Erlandsen, 95139300

Personbilde Robert Erlandsen

Robert Erlandsen

Erlandsen har tidligere etablert flere finansforetak og har jobbet for bla. Storebrand og Nordea. Han satt i bystyret i Bergen for KrF fra 2003-2007 og i Fylkestinget i Hordaland fra …

Anbefalte artikler

Ja, vi kan feire kristenretten selv om Olav Haraldsson var en viking. Dette handler ikke bare om å skille sak og person, men om å forstå grunnleggende endringer for tusen år siden.
Av Bjørn Are Davidsen
Publisert 25. januar 2024
Nyttårsforsetter har et dårlig rykte. Beste argumentet for dem er likevel at alternativet er verre, og nevrologisk kunnskap kan hjelpe oss til å finne oppnåelige forsetter.
Av Daniel Joachim H. Kleiven
Publisert 15. januar 2024
Del innhold