Profilbilde, Joakim Magnus, daglig leder Skaperkraft

Joakim Magnus blir ny leder i Skaperkraft

– Vi er veldig glad for å kunne meddele at Joakim Magnus blir ny daglig leder for stiftelsen Skaperkraft. Han har de kvaliteter vi har sett etter og er rett person til å ta Skaperkraft til neste nivå, sier styreleder i Skaperkraft, Robert Erlandsen.

Skaperkraft som ble startet i 2011 har siden den gang blitt en etablert tankesmie med mer enn hundre artikler på trykk i nasjonale medier hvert år og står bak en rekke bokutgivelser. Stiftelsen har også et eget forlag, ledertrening, coworking og tilbyr konsulenttjenester til ulike samarbeidsorganisasjoner. I høst kommer en bok om landets diakonale aktører og hvilken betydning diakoni kan ha for vår tid.

– Dette gleder jeg meg til, sier Joakim Magnus. – Skaperkraft har blitt en viktig plattform for kristen tro og tanke i samfunnsdebatten og jeg er særlig imponert over arbeidet med ledertreningen som har gått over mange år, sier Magnus. 

Magnus kommer fra jobben som leder for Ungdom i Oppdrag Oslo og leder i Beveg Oslo. Han starter sitt arbeid i Skaperkraft 1.januar, og tiltrer som daglig leder 1. april 2023.

Filip Rygg går med dette av som daglig leder, men vil fortsette i Skaperkraft med styrearbeid og støtte til ny daglig leder.

For flere kommentarer, ta kontakt med:

Joakim Magnus, 97747833

Robert Erlandsen, 95139300

Personbilde Robert Erlandsen

Robert Erlandsen

Erlandsen har tidligere etablert flere finansforetak og har jobbet for bla. Storebrand og Nordea. Han satt i bystyret i Bergen for KrF fra 2003-2007 og i Fylkestinget i Hordaland fra …

Anbefalte artikler

Kristenretten tegnet ingen rett linje til demokratiet, men ga oss verdier og vaner som er blitt selvfølgelige, som former våre reflekser, sitter i blodet. Vi tror de er allmenne og
Av Bjørn Are Davidsen
Publisert 22. mai 2024
Daniel Joachim Kleiven ser mye positivt med AI, men ser også grunn til bekymring. Ikke av AI i seg selv, men menneskene som bruker det med onde hensikter.
Av Daniel Joachim H. Kleiven
Publisert 19. februar 2024
Del innhold