Bøker og rapporter

Nestekjærlighet på anbud

De diakonale institusjonene ble startet som uavhengige virksomheter forankret i en kristen omsorgstradisjon. Er det fremdeles rom for en trosbasert identitet?

Is God a Populist?

Hvordan bør Europas ledere svare når populistiske partier vil stenge grensene for flyktninger og hevder de gjør det for å beskytte Europas kristne arv?

Jeg vil dø

Et essay om dødsønske og dødshjelp, mennesket og dets samfunn

Fra Andreas Masvie, Randi Espegren Masvie

Samfunnsbygger

Hva har tro med jobb og samfunnsbygging å gjøre?

Fra Hermund Haaland

#Slavetech

A snapshot of slavery in a digital age

Fra Catharina Drejer

Den liberale familien

Faglig leder i tankesmien Skaperkraft, Øyvind Håbrekke bok-debuterer med en bok om foreldreskap, barnelovene og hva biologien skal ha å si.

Fra Øyvind Håbrekke

Startup Israel

Featuring the entrepreneurs: Jon Medved, Our Crowd, Rob Anders, NiiO, Michael Granoff, Maniv Mobility, Elad Benjamin, Zebra Medical Vision and Sivan Ya’ari, Innovation Africa

Fra Hermund Haaland, Nicolai Strøm-Olsen

Fremtidens tapere

Hvem er fremtidens tapere? Sammen med landets partiledere, barneombudet, en rekke fagfolk og enkeltskjebner, prøver forfatter Filip Rygg, å konkretisere hva som bør gjøres i 2017 for å endre 2040.

Fra Filip Rygg

Fryktens kontinent

Boken «Fryktens kontinent – Hvordan europeere begynte å stole på hverandre» er historien om hvordan noen politikere klarte å transformere frykt til tillit i etterkrigstidens Europa.

Fra Victoria Martin de la Torre

Konkurransekraft

Bokserie som undersøker hvordan Norge og Europa kan få ny økonomisk vekst, og bekjempe arbeidsledighet.

Fra Hermund Haaland, Nicolai Strøm-Olsen

Norsk slaveri

"Norsk slaveri - et renovasjonsproblem" er en dokumentar om menneskehandel i Norge.

Fra Ellen Reiss, Nicolai Strøm-Olsen

Gründere bygger Norge

Mellom 2002 og 2007 ble det skapt 248.000 jobber i selskaper etablert for mindre enn fem år siden. Samtidig forsvant 181.000 arbeidsplasser i bedrifter som var eldre enn fem år. Dette står som det endelige beviset på at gründere bygger Norge. Les hvordan gründerne av Rema 1000, Havila Shipping, Stormberg, Bipper, Vennebyen og Blafre har klart å realisere gründerdrømmen. Boken er i salg fra 18. mars.

Fra Øyvind Gustavsen

Gud i Grunnloven

I "Gud i Grunnloven" skriver en rekke skribenter om hvilken betydning kristen tro har hatt for utviklingen av det moderne Norge, en stat som i løpet av 200 år har gått fra å være svært monokulturell til å bli multireligiøs. Boka er i salg fra 12. mai.

Fra Espen Ottosen, Ingeborg Mongstad-Kvammen

Gud er tilbake!

I boken "Gud er tilbake" skriver fremtredende samfunnsdebattanter som Inge Lønning, Janne Haaland Matlary, Faruk Terzic, Magne Supphellen, Knut Arild Hareide, Bård Vegard Solhjell og Erik Solheim om hvordan religion vil påvirke vår fremtid. I salg fra 13. februar.

Fra Karl Inge Tangen, Nicolai Strøm-Olsen, Silje Kvamme Bjørndal
Powered by Cornerstone