Skaperkrafts ledertreningsprogram

Tankesmien Skaperkraft vil utvikle ledertalenter som ønsker å  bygge og prege samfunnet og vi inviterer deg som er mellom 21 og 26 år til å søke!

Norge, Europa og verden trenger gode ledere, og vi i Skaperkraft tror at god ledelse starter med villigheten til å ta ansvar. Ansvar i eget liv og for de rundt seg, slike at bedrifter, organisasjoner og samfunnet bygges bærekraftig og sterkt.«Den som vil være stor blant dere, skal være de andres tjener», sa Jesus. Vi mener verdenshistoriens fremste leder er et svært godt utgangspunkt for ledelse og vi ønsker derfor å utforske Bibelens ledelsesprinsipper og hvordan disse kan legge grunnlag for å bygge et godt samfunn med rom for alle. Derfor ønsker vi å tilby et ledertrenignsprogram med solid undervisning av dyktige foredragsholdere om spennende teamer som selvledelse, Jesu lederskap, koblingene av tro og arbeid og samfunnspåvirkning.

 

For øyeblikket er lederkurset i en fornyelsesprosess og oppstart og undervisningshelger er av den grunn ikke fastsatt for 2024. Sammen med et fantastisk team jobber vi nå med å lage et kurs spekket av kvalitetsinnhold som både utruster og inspirerer unge kristne til etterfølgere av Jesus og ønsket om å bygge og prege samfunnet. 

 

Kurset vil vare over fire helger i Oslo-området. Vi kommer tilbake med informasjon så fort dette er på plass og gleder oss til å høre fra deg i mellomtiden. Send oss gjerne en søknad og CV som inneholder motivasjon for deltakelse på kurset, belyser tidligere ledererfaring fra studie, organisasjons-, menighets- eller næringsliv, dine tanker om bibelens grunnlag for ledes og dine ambisjoner for fremtiden. Legg også ved CV og bilde, og oppgi minimum to referanser.

 

Søknad sendes til kontakt@skaperkraft.no. Vi gleder oss til å hører fra deg! 

Powered by Cornerstone