Bøker og rapporter

Fryktens kontinent

Boken «Fryktens kontinent – Hvordan europeere begynte å stole på hverandre» er historien om hvordan noen politikere klarte å transformere frykt til tillit i etterkrigstidens Europa.

Fra Victoria Martin de la Torre

Konkurransekraft

Bokserie som undersøker hvordan Norge og Europa og kan få ny økonomisk vekst og bekjempe arbeidsledighet.

Fra Hermund Haaland, Nicolai Strøm-Olsen

Norsk slaveri

Norsk slaveri - et renovasjonsproblem er en dokumentar om menneskehandel i Norge.

Fra Ellen Reiss, Nicolai Strøm-Olsen

Gründere bygger Norge

Mellom 2002 og 2007 ble det skapt 248.000 jobber i selskaper etablert for mindre enn fem år siden. Samtidig forsvant 181.000 arbeidsplasser i bedrifter som var eldre enn fem år. Dette står som det endelige beviset på at gründere bygger Norge. Les hvordan gründerne av Rema 1000, Havila Shipping, Stormberg, Bipper, Vennebyen og Blafre har klart å realisere gründerdrømmen. Boken er i salg fra 18. mars.

Fra Øyvind Gustavsen

Gud i Grunnloven

I "Gud i Grunnloven" skriver en rekke skribenter om hvilken betydning kristen tro har hatt for utviklingen av det moderne Norge, en stat som i løpet av 200 år har gått fra å være svært monokulturell til å bli multireligiøs. Boka er i salg fra 12. mai.

Fra Espen Ottosen, Ingeborg Mongstad-Kvammen

Gud er tilbake!

I boken "Gud er tilbake" skriver fremtredende samfunnsdebattanter som Inge Lønning, Janne Haaland Matlary, Faruk Terzic, Magne Supphellen, Knut Arild Hareide, Bård Vegard Solhjell og Erik Solheim om hvordan religion vil påvirke vår fremtid. I salg fra 13. februar.

Fra Karl Inge Tangen, Nicolai Strøm-Olsen, Silje Kvamme Bjørndal
Powered by Cornerstone