Styret

Aksel Jakobsen

Aksel Jakobsen er styremedlem i tankesmien Skaperkraft. Han arbeider som rådgiver for GAVI og har tidligere vært rådgiver for KrFs Stortingsgruppe og for regjeringen Bondevik 2. Jakobsen er utdannet jurist.

Cathrine Borgen

Cathrine Borgen er styremedlem i tankesmien Skaperkraft. Hun er Høgkolelektor ved NLA Høgskolen Staffeldtsgate og nestleder i styret til Kristent Pedagogisk Forum.

Espen Ottosen

Espen Ottosen var styreleder i Skaperkraft fra oppstarten og frem til august 2015. Han er nå leder for Skaperkrafts fagråd og dermed også medlem av styret i tankemsien Skaperkraft.Han er til daglig informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband og daglig leder i Lunde Forlag. Han er en hyppig skribent i Aftenposten og andre medier. Han er forfatter av flere bøker. Han er utdannet teolog ved Menighetsfakultetet.

Hermund Haaland

Hermund Haalander internasjonal leder i tankesmien Skaperkraft, med ansvar for oppbygging av tankesmiens europeiske arbeid. Han ledet tankesmien Skaperkraft i oppbyggingsfasen fra 2010 til sommeren 2015. Han er gründer av blant annet nettportalenhybel.no samt innovasjonskonferansen ”Grow” i Bergensregionen. Han satt i KrFs bystyregruppe i Bergen fra 2003-2007. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Bachelorgrad i kultur og samfunn med fokus på midtøsten fra Universitetet i Bergen. Twitter: @hermundhaaland E-post: hermund@skaperkraft.no

Ingeborg Mongstad-Kvammen

Ingeborg Mongstad-Kvammen er styremedlem i tankesmien Skaperkraft. Hun arbeider somgeneralsekretær i Bibelselskapet og var redaktør for "Gud i Grunnloven" (2014). Hun er cand.theol. (1998) og Ph.D. (2008) fra Misjonshøgskolen i Stavanger, ordinert prest i DnK (2007), og har erfaring fra bl.a. KFUK-KFUM nasjonalt og internasjonalt, Feltprestkorpset, Kirkenes verdensråd og Det lutherske verdensforbund.

Robert Erlandsen

Robert Erlandsen er styrelederi tankesmien Skaperkraft, Skaperkraft Consulting og i Frekk Forlag. Han har tidligere etablert flere finansforetak og har også jobbet for Storebrand og Nordea. Han satt i bystyret i Bergen for KrF fra 2003-2007 og i Fylkestinget i Hordaland fra 2007-2009. Twitter: @r_erlandsen

Sigurd Bekkevold

Sigurd Bekkevold er styremedlem i tankesmien Skaperkraft.

Silje Wiig Andersen

Silje Wiig Andersen er styremedlem i tankesmien Skaperkraft.

Powered by Cornerstone