Medarbeidere

Filip Rygg

Filip Rygg er leder i Stiftelsen Skaperkraft. Han har tidligere vært byråd i Bergen for skole og barnehage og senere for klima, miljø og byutvikling. Filip Rygg har i to perioder vært vara til Stortinget og var i perioden 2003-2007 medlem av Hordaland Fylkesting. I tillegg til å være leder i Skaperkraft, er Rygg også daglig leder i eiendomsselskapet Cartas og styremedlem i en rekke selskaper. Høsten 2017 kom Rygg med sin første bok, Fremtidens tapere. Twitter: @filiprygg Facebook: /politikk Instagram: @filiprygg E-post: filip@skaperkraft.no

Hermund Haaland

Hermund Haalander internasjonal leder i tankesmien Skaperkraft, med ansvar for oppbygging av tankesmiens europeiske arbeid. Han ledet tankesmien Skaperkraft i oppbyggingsfasen fra 2010 til sommeren 2015. Han er gründer av blant annet nettportalenhybel.no samt innovasjonskonferansen ”Grow” i Bergensregionen. Han satt i KrFs bystyregruppe i Bergen fra 2003-2007. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Bachelorgrad i kultur og samfunn med fokus på midtøsten fra Universitetet i Bergen. Twitter: @hermundhaaland E-post: hermund@skaperkraft.no

Ole Thomas Talset

Ole Thomas Talset er administrativ leder i tankesmien Skaperkraft. Han har tidligere vært konsulent iAgnus Consulting og leder Get Focused-festivalen i Tønsberg. Talset er utdannet sosionom og bor i Tønsberg. Han underviser jevnlig ledere i frivillig og privat sektor og vararrangementsansvarlig for aksjonen EN DAG, da Skaperkraft og en rekke andre organisasjonermobiliserte til kamp mot menneskehandel. E-post: ole.thomas@skaperkraft.no Twitter: @mrolethomas

Øyvind Håbrekke

Øyvind Håbrekke er faglig leder i tankesmien Skaperkraft. Håbrekke har lang politisk erfaring, blant annet sompolitisk rådgiver ogstatssekretærfor statsrådEinar SteensnæsiOlje- og energidepartementetfra 2001–2004 og somstatssekretær for statsrådKnut Arild HareideiMiljøverndepartementet2004–2005. Han var innvalgt påStortingetfraSør-Trøndelagi perioden2009–2013, og satt iStortingets familie- og kulturkomité. I tankesmien Skaperkraft har Håbrekke blant annet ansvar for tro og samfunn, samt oppfølging av tankesmiens skribenter og fagråd. Twitter: @oyvindhaabrekke E-post: oyvind@skaperkraft.no Telefon:970 62 368

Catharina Drejer

Catharina Drejerer rådgiver i tankesmien Skaperkraft, med hovedfokus på migrasjon og integrering. Menneskehandel, fattigdom, menneskerettigheter, internasjonal arbeid og teknologi vil være sentrale tema. Hun har en mastergrad i Slavery & Liberation ved University of Nottingham. Drejer og professor Kevin Bales har skrevet boka '#Slavetech - a snapshot of slavery in a digital age' som handler om teknologi og slaveri som lansereshøsten 2018. Hun har tidligere drevet prosjektbasert research for 'The Netherlands Institute of Human Rights' med fokus på menneskehandel og jobbet med europeisk research om kriminalitet som ble publisert i 2010. Twitter: @CatharinaRD E-post: catharina@skaperkraft.no

Randi Dorthea Espegren Masvie

Randi Dorthea Espegren Masvie er rådgiver i tankesmien Skaperkraft og kommer i 2018 ut med en bok om eutanasi og assistert selvmord. Høsten 2017 fullfører hun mastergrad ved Det juridiske fakultetet i Bergen der hun skriver om beskyttelse av konvertitter. Hun er ansvarlig for ulike prosjekter i Skaperkraft.

Ellen Johanne Weydahl

Ellen Johanne Weydahl er prosjektkoordinator for Skaperkrafts ledertreningskurs for unge ledere. Hun går masterprogrammet Theory and Practice of Human Rights ved Universitet i Oslo.

Guro Handeland

Guro Handeland er podkastansvarligi tankesmien Skaperkraft. Hun har tatt DTS på New Zealand, hvor hun blant annet var Filippinene og jobbet med tidligere prostituerte. Guro har et årstudium i Praktisk teologi og ledelse på NLA Høgskolen i Staffeldtsgate. Nå tar hun en bachelor iInformatikk: design, bruk og interaksjon på Universitetet i Oslo.

Simen Sørhaug

Simen Sørhaug er trainee/grafiker i Skaperkraft, og går samtidig på Filadelfia Bibelskole i Oslo. Han er også en aktiv filmskaper som blant annet har stått bak Lyntro (www.lyntro.no) – et nettbasert talkshow som tar for seg de grunnleggende temaene innenfor kristen tro.

Bjørn Are Davidsen

Bjørn Are Davidsen er rådgiver i tankesmien Skaperkraft. Han er utdannet sivilingeniør og har arbeidet mange år i Telenor. Davidsen har skrevet en rekke bøker og er en kjent stemme i samfunnsdebatten. Bjørn Are Davidsen har særlig ansvar for arbeidet med 2030-markeringen og Skaperkrafts fagråd.

Nicolai Strøm-Olsen

Nicolai Strøm-Olsen er redaktør i Frekk Forlag, forfatter og gründer. I 2009 var han co-gründer av magasinet KUNSTforum og i 2010 ble Frekk Forlag stiftet. Strøm-Olsen har skrevet bøkeneHans Gude - En kunstnerreise(2015) og vært medforfatter på bøkeneBykamp(2014) ogNorsk Slaveri(2014). Han arbeider fortiden med med bokserienKonkurransekraft.Strøm-Olsen er en aktiv samfunnsdebattant.

Andreas Espegren Masvie

Andreas Masvie er redaktør i Mentsch Magazine (https://www.mentschmagazine.com). Han har en bachelorgrad vedNHH, ogstuderer filosofi og teologived University ofOxford.

Linn Beate Tjernsbekk Haaland

Linn Tjernsbekk Haaland er arrangementsansvarlig og prosjektmedarbeider i tankesmiens ledertreningsprogram både i Norge og Europa. Hun arbeider i tillegg som coach. Tidligere har hun vært prosjektleder i Ungdom i Oppdrag og hun har en bachelor i Entreprenørskap og Økonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Vegard Kobberdal

Vegard Kobberdal er leder fortankesmiens ledertreningsprogram. Han er seniorrådgiver og partner i konsulenthuset Crafting House, som bistår bedrifter og organisasjoner med endringsprosesser. Vegard har en MBA fra ESCP Europe og har erfaring som IT-gründer og fra Merkantildata og Ementor.

Powered by Cornerstone