Aktiviteter

Lanseringsfest – Skaperkraft 2.0

Slemdalsveien 1, 0369 Oslo, Norge
Kl. 10:00
 - 15:00
20. jan
, 2024

Tankesmien Skaperkraft har den store glede å invitere våre venner og partnere til en lanseringsfest for Skaperkraft 2.0!

Takket være 70 fremsynte partnere ble tankesmien Skaperkraft stiftet i 2011 for å stimulere til refleksjon, bidra til debatt og engasjere til samfunnsbygging.

I løpet av disse årene har Skaperkraft med strategisk bruk av ressurser bidratt i samfunnsdebatten på arenaer fra NRK til lokalaviser med kronikker, artikler, bøker, foredrag og seminarer. Vi har endret læremidler, laget undervisningsmateriale og løftet fanen for en sunnere og sannere offentlig samtale. I dette har også et årlig lederprogram for unge talenter og et fokus på tro og arbeid vært sentralt.

Selv om reisen har vært innholdsrik og spennende, er tiden moden for fornyelse slik at Skaperkraft kan yte større innflytelse på samfunnet i tiåret som ligger foran.

Vår visjon er fortsatt ikke å lage en stor organisasjon, men å skape en bevegelse av samfunnsbyggere som har Jesus som rollemodell. Vi ønsker å:

  • TENKE dypere, bredere og klarere om kirkens og bibelens rolle i samfunnet.
  • TRENE morgendagens samfunnsbyggere.
  • SKAPE samfunnsengasjement og ansvar i kirken – for våre arbeidsplasser, nabolag og byer.

Derfor ønsker vi å invitere til lanseringen av Skaperkraft 2.0. Dette vil bli en innholdsrik formiddag med flotte folk, spennende foredrag og god servering.

Arrangementet er GRATIS men krever påmelding slik at vi kan planlegge dagen. Meld deg på og bli med på lanseringsdagen!