Sven Inge Skiftun er ny administrasjonsleder

Sven Inge Skiftun er ansatt som ny administrasjonsleder i Skaperkraft.
19. Desember 2022

Stiftelsen Skaperkraft har ansatt Sven Inge Skiftun som ny administrasjonsleder, etter at Elisabeth Hovland valgte å flytte sørover for ny jobb i Kristiansand. 

- Vi er utrolig takknemlige til Elisabeth for jobben hun har gjort over flere viktige år, både med å bygge opp nye administrative rutiner, nytt veldrevet kontor med mange leietakere og et fornyet ledertreningsprogram, sier Filip Rygg, daglig leder i Skaperkraft. Han er glad for at erstatteren allerede er på plass.

- Sven Inge Skiftun er nå ansatt som ny administrasjonleder fram til sommeren 2023. Han har en perfekt bakgrunn for å jobbe hos oss, med gode ferdigheter innen prosjektledelse, markedsføring, e-læring og forretningsutvikling. Jeg er sikker på at han vil kunne bidra til å utvikle Skaperkraft ytterligere. sier Rygg.

I tillegg til å ha ansvar for økonomistyringen, vil Skiftun også arbeide med Skaperkraft Coworking i St. Olavs gt. 24, ledertreningsprogrammet og flere nye prosjekter som stiftelsen skal i gang med på nyåret. Sven Inge Skiftun kommer nå fra en stilling i Telenor og har tidligere blant annet arbeidet i NKI Nettstudier.

Del


Powered by Cornerstone