Velkommen til partnerkveld på Pust i Oslo

Skaperkraft har gleden av å invitere til partnerkveld på kaffebaren Pust på Majorstuen, Oslo 15.november fra kl.18.30.
21. Oktober 2022

Endelig kan vi gjenoppta tradisjonen med årlige partnerkvelder! Vi gleder oss til å møtes igjen til mingling og til å treffe nye og gamle venner i Skaperkraftregi.

Tema for kvelden er «Vinter i Ukraina». Vi spør: Hva skjer i Russland nå og hva kan vi forvente av utvikling i vinter? Hva gjør Putin om han taper i Ukraina? Kan det skje et kupp i Russland? Vi får besøk av Tom Røseth som er ekspert på Russland og er kjent fra Dagsnytt 18 og utallige medieopptredener det siste året. Røseth er lærer på Forsvarets Høgskole hvor han er hovedlærer i etterretning. Røseth blir intervjuet av Øyvind Håbrekke og det blir anledning til å stille spørsmål direkte til Røseth.

Vinteren står og for døra – la oss gjøre det vi kan for at ingen skal fryse! Har du en varm vinterjakke til overs? Det kan både være for store og små. Ta den med på Pust, så vil hjelpeorganisasjonen Open Hearts ta med jakkene til Ukraina og barn og voksne som trenger det.

Det blir lett servering. Kom og prat med interessante mennesker. Velkommen!
Arrangementet er gratis - vi ber om påmelding for å få et bilde av hvor mye servering vi skal bestille. Påmelding gjør du her.

 

Del


Powered by Cornerstone