Skaperkraft coworking: Fotobaren flytter ut

Fotobaren startet som en idé inspirert av suksesshistoriene fra USA. Nå er den selvbetjente foto-løsningen selvskreven på mange arrangementer og i ferd med å bli en stor suksess også i Norge. Vi har blitt litt bedre kjent med grunderen bak Fotobaren – Daniel Feidal.
10. Mai 2016
Fotobar på Oslo Lufthavn Gardermoen der hundrevis av bilder blir tatt i løpet av en dag- her for å feire valentinsdagen!
Fotobar på Oslo Lufthavn Gardermoen der hundrevis av bilder blir tatt i løpet av en dag- her for å feire valentinsdagen!

Hva er egentlig Fotobaren? - Vi setter opp en helautomatisk foto-løsning hvor folk kan ta bilder på en enkel, morsom og intuitiv måte. Vi er nå et team på 8 personer med ulike bakgrunner, men med en sterk kobling til foto. Vi tilbyr ’fotobar’-tjenesten til alle typer arrangementer.  På den måten kan vi ta fotografen ut av ligningen og gjesten blir fotografen. Det er alltid en hyggelig, smilende og hjelpsom foto-barista med på alle våre oppdrag. Dette gjør at våre kunder, enten de er store firmaarrangement eller andre anledninger, alltid kan føle seg ivaretatt på alle områder, sier Daniel Feidal. Han er bevisst på hva som sikrer suksessen:

- Vi har et sett verdier som vi jobber etter; excellence, godt håndverk og sterkt team. En av våre største prioriteter er naturligvis kundetilfredshet. Den gode opplevelsen er viktig og vi ønsker å mikse glede og fotografering gjennom vårt konsept. Med fotobaren kan du dele bilder i høy kvalitet, digitalt eller via fysiske utskrifter av bildene som kommer ut øyeblikkelig. 

Inspirert av USA
Men hva gjør deres konsept så unikt? - Vi tilbyr en åpen fotobar som gjør at tilskuerene involveres mens bildet tas. Fokuset vårt er høy kvalitet og gode bilder. Vi bruker en digital løsning som er direkte rettet mot den digitale hverdagen hvor vi umiddelbart kan dele øyeblikk. Arrangementet blir levende gjennom deling på sosiale medier og andre plattformer, forteller Feidal.

Skaperkraft coworking: Fotobaren flytter ut

Den unge gründeren ble opprinnelig motivert og inspirert av suksessen photobooth-industrien hadde hatt i USA. - Jeg så muligheten til å bringe noe nytt til Norge. Det var en klar forretningsmulighet. Likevel var det en gradvis prosess, siden det tar tid å bygge nettverk og en kundebase. Uten et godt team hadde ingenting av dette vært mulig. Jeg har også mine kollegaer, partnere og med grundere Alexander og Johannes å takke. De hadde troen på det hele og vi jobber veldig godt som et team, sier Daniel. 

Fikk hjelp i Skaperkraft coworking
Hvordan har Skaperkraft coworking hjulpet deg på veien til å starte for deg selv? - Det gjorde det mulig å ta steget fra å være en oppstartsbedrift til å bli en seriøs markedsaktør. Det har gitt oss muligheten til å være fleksible, samtidig som vi har alt vi trenger for å fungere fra dag til dag. Mens vi vokste og fikk større behov for daglig administrasjon har det vært bra å sitte i coworking-lokalene. I tillegg er miljøet flott, sier mannen bak Fotobaren. Daniel synes det er vemodig å forlate Skaperkraft coworking.

- Det er trist å forlate de vi har delt oppstartsfasen vår med. Det har vært fantastisk å stå skulder til skulder på lørdager og sene kvelder. Dette er mennesker vi har delt både utfordringer, frustrasjon og definitivt gleder med på veien til suksess. Vi har vokst ut av coworking-lokalene og trenger vårt eget kontor. Vi vil nå la selskapet vokse og strekke seg. Vi ønsker å etablere oss i andre deler av landet med samme kvalitet og kjerneverdier. Vi er også på jakt etter flere personer til teamene.

Tre gründertips! 

Skaperkraft coworking: Fotobaren flytter ut

Vi ba Daniel Feidal om tre gründertips, kanskje de kan være nyttige for deg: 

1) Bruk tid. Sørg for at du er i en sesong hvor du kan bruke tid på å utvikle produktet ditt. Produktet eller ideen din vil kun vokse så mye som du setter av tid til det.

2) Forplikt deg! Ikke vær redd. Gi alt du har. 100%

3) Vær ydmyk og takknemlig for det du får. Husk hvor du kom fra og de som trodde på deg. Sett pris på de små begynnelsene – de lar deg vokse og holder deg i gang!

Vil du vite mer om Fotobaren eller Skaperkraft coworking? Sjekk ut linkene nedenfor.

www.fotobaren.no
instagram @fotobaren

www.skaperkraft.no
kontakt@skaperkraft.no

Skaperkraft coworking: Fotobaren flytter ut

Fotobaren blir alltid et midtpunkt i en fest - her på fest for ansatte ved et kjøpesenter i Bergen.

Rettigheter alle foto: Fotobaren AS

Del


Catharina Drejerer rådgiver i tankesmien Skaperkraft.Slaveri, menneskehandel, menneskerettigheter, fattigdom, internasjonalt arbeid og teknologi er sentrale tema i hennes arbeid. Hun har en mastergrad i Slavery and Liberation ved University of Nottingham. Drejer har skrevet boka #Slavetech - a snapshot of slavery in a digital agesammen med professor Kevin Bales. Hun har tidligere forsket på menneskehandelfor The Netherlands Institute of Human Rightsog jobbet med europeisk forskning om barn og kriminalitet. Twitter: @CatharinaRD E-post: catharina[at]skaperkraft.no Mob: 48455262
Powered by Cornerstone