Følg oss i alle kanaler

Visste du at tankesmien Skaperkraft også er på Snapchat? Eller hva med Instagram? Her får du en liten oversikt over hvor du finner Skaperkraft i sosiale medier.
26. Januar 2016

Det er bare å innse det. Statiske nettsider får stadig mindre direkte-generert trafikk. Det er ikke så mange som skriver www.skaperkraft.no i nettleseren, men antall besøkende er likevel relativit høyt på grunn av linker i sosiale medier. Avisene har for lengst innsett at de må bruke Facebook-vennlige titlter for å få nok trafikk. 

Vi håper selvsagt at alle som er interessert i Skaperkraft, følger oss i de ulike sosiale mediene. Vi prøver å bruke dem på deres premisser, det betyr at vi ikke sender ut den samme informasjonen i alle kanalene. Snapchat er kanskje mindre er alvorlig eller seriøst enn hva du finner gjennom våre oppdateringer på Twitter. Kanskje savner du oss i noen sosiale medier? Gi oss da et hint, send gjerne en mail til filip@skaperkraft.no 

Her er vi:

Facebook

Instagram

Snapchat: søk opp @skaperkraft

Twitter

Youtube

Del


Filip Rygg er styremedlem i Stiftelsen Skaperkraft, og har tidligere hatt flere andre roller i Skaperkraft. Han harvært byråd i Bergen for skole og barnehage og senere for klima, miljø og byutvikling. Filip Rygg har i to perioder vært vara til Stortinget og var i perioden 2003-2007 medlem av Hordaland Fylkesting. Rygg har studert politikk og islam ved UIB og VID. Rygg er daglig leder i eiendomsselskapet Rexir Holding og styremedlem i en rekke selskaper og organisasjoner. Høsten 2017 ga Rygg ut boken, Fremtidens tapere.
Powered by Cornerstone