How young European entrepreneurs are re-starting Europe

GRATIS E-BOK! Endelig er London-kapittelet ferdig og du kan nå laste ned den engelske versjonen.
09. Oktober 2015

Through its tax and welfare policy, the UK government is encouraging Britons to start businesses. Now, both unskilled workers and young people are finding work in newly founded companies.

Vi er svært glade for å kunne presentere ett nytt kapittel fra bokserien Konkurransekraft. Denne gangen får du London-kapittelet som gratis e-bok! Kapittelet gir oss et svært spennende innblikk i et land som har brukt ulike modeller for økt gründerskap som en effektiv stopper for arbeidsledighet. Suksessen til britene bør inspirere.

LAST NED E-BOKEN

Konkurransekraft er en bokserie hvor Hermund Haaland og Nicolai Strøm-Olsen har besøkt flere europeiske byer for å lære om andres suksesser. Boken gis ut på både norsk og engelsk. Tidligere i år kom Berlinkapittelet, den kan du kjøpe herLes mer om bokserien Konkurransekraft her. 

PS! For å kunne lese en e-bok må du ha en e-bok leser, for eksempel; http://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions.html

Del


Hermund Haalander utviklingsleder i Skaperkraft og leder for Senter for tro og arbeid. Han ledet tankesmien Skaperkraft i oppbyggingsfasen fra 2010 til sommeren 2015. Han er gründer av blant annet nettportalenhybel.no samt innovasjonskonferansen ”Grow” i Bergensregionen. Han satt i KrFs bystyregruppe i Bergen fra 2003-2007. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Bachelorgrad i kultur og samfunn med fokus på midtøsten fra Universitetet i Bergen. Twitter: @hermundhaaland E-post: hermund[at]skaperkraft.no Telefon: 920 39 201
Nicolai Strøm-Olsen er redaktør i Frekk Forlag, forfatter og gründer. I 2009 var han co-gründer av magasinet KUNSTforum og i 2010 ble Frekk Forlag stiftet. Strøm-Olsen har skrevet bøkeneHans Gude - En kunstnerreise(2015) og vært medforfatter på bøkeneBykamp(2014) ogNorsk Slaveri(2014). Han arbeider fortiden med med bokserienKonkurransekraft.Strøm-Olsen er en aktiv samfunnsdebattant.
Powered by Cornerstone