Gud er tilbake!

I boken "Gud er tilbake" skriver fremtredende samfunnsdebattanter som Inge Lønning, Janne Haaland Matlary, Faruk Terzic, Magne Supphellen, Knut Arild Hareide, Bård Vegard Solhjell og Erik Solheim om hvordan religion vil påvirke vår fremtid. I salg fra 13. februar.
23. April 2013

«Dagens Norge er trolig blant de mest verdslige samfunn mennesker noen gang har skapt. Kanskje gjør det at vi sliter med å forstå resten av verden? For det er mange tegn på at Gud er tilbake. Om han noen gang dro sin vei?» skriver Erik Solheim i boken Gud er tilbake! som er i salg fra 13. februar.

(Red. Silje Kvamme Bjørndal, Karl Inge Tangen og Nicolai Strøm-Olsen)

Sammen med fremtredende skribenter som Inge Lønning, Janne Haaland Matlary, Faruk Terzic, Knut Arild Hareide og Espen Ottersen skriver Erik Solheim om hvordan religion vil påvirke og være en ressurs i vår fremtid. I det flerkulturelle Norge blir religion stadig viktigere. Trikkeføreren fra Pakistan, håndverkeren fra Polen eller it-ingeniøren fra India har ulike perspektiver på tro. En konsekvens er at den norske grunnloven endres. «Når vi runder 200årsjubileet i 2014, vil vi ha en grunnlov som for første gang tar religionsfrihetsprinsippet på alvor. Den utfordring som står tilbake, er å omsette prinsippet i en konsistent religionspolitikk i praksis,» skriver Inge Lønning i boken. Gud er tilbake! er utgitt av Frekk Forlag og Tankesmien Skaperkraft. Den er i salg fra 13. februar og kan bestilles til kr 249,- på post@skaperkraft.no.  

Del
Powered by Cornerstone