Krisehåndtering: kurs for ledere

KOMMER NY DATO! Er virksomheten din rustet for kriser? Skaperkraft arrangerer nå kurs for ledere, med regionsvise samlinger. Vi vil at du skal lære av de beste, slik at du tåler det meste.

Hvordan unngår vi at krisen oppstår, og hvordan håndterer vi krisen hvis den oppstår? Det og mye mer skal erfarne ledere og rådgivere gi kursdeltakerne svar på.

En av dem som kommer er forfatter av "Krisehåndboka", Ove A. Vanebo. Han er senioradvokat og jobber mest med arbeidsrett og personvern, i tillegg til kriserådgivning. Tidligere har han vært statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet, formann for Fremskrittspartiets Ungdom og sittet i sentralstyret i FrP i fire år. Gjennom disse vervene har han opparbeidet seg solid erfaring fra et stort antall kriser – både selvforskyldte og andres.

I tillegg vil du møte journalister som dekker frivillige organisasjoner, for å gi deg som leder viktig innsyn i arbeidsmetoder og erfaringer de har. 

Kurset går over en dag, og avsluttes med at alle deltakerne får utdelt relevant faglitteratur. I tillegg vil det gis oppfølging i etterkant av kurset. 

Et mer nøyaktig program kommer etterhvert. 

Ta kontakt på post@skaperkraft.no for informasjon om påmelding, kursavgift og sted. 

Krisehåndtering - kurs for ledere i Oslo
NOVEMBER
29
09:00 — 09:00
Del
Powered by Cornerstone