Mini-lansering av «Samfunnsbygger - Kirken ut av isolasjon»

I anledning utgivelse av Hermund Haalands nye bok «Samfunnsbygger - Kirken ut av isolasjon» inviterer vi partnere og venner til en mini-lansering i forkant av debattarrangementet vårt om aktiv dødshjelp med Mark S. Komrad.

Selv om hovedlanseringen av boken denne gang skjer under Led19 i Tønsberg 8.2 og i et større partnerarrangement i Bergen 14.2, er vi glade for å på denne måten kunne presentere boken. Det er også mulig å ta med venner, og bli gjerne med på debatten kl 18-20 om aktiv dødshjelp.

Det blir også en kort presentasjon av Skaperkrafts nye Senter for tro og arbeid. 

Tid: Mandag 11. februar Kl 17-17:45
Sted: Litteraturhuset, Oslo

Bakgrunn: 
Omlag 70 prosent av barn oppvokst i kristne familier, velger bort kirken. En av grunnene viser seg å være manglende kobling mellom tro og arbeid. 
Tankesmien Skaperkrafts nye Senter for tro og arbeid vil sammen med våre organisasjonspartnere bidra til å øke kompetansen på feltet og på den måten bidra til at flere beholder et aktivt engasjement i kirke, samtidig som forståelse for et Guds-rike inspirert samfunnsengasjement øker.

Program:
Skaperkraft-gründer Hermund Haaland deler smakebiter fra sin nye bok: «Samfunnsbygger - kirken ut av isolasjon», som handler om hvordan Jesusetterfølgelse kan se ut utenfor kirkens fire vegger.

Alle partnere får tilsendt boken i posten. Det er mulig å ta med venner som får anledning til å bli Skaperkraft-partner eller kjøpe boken. Samlingen er åpen for alle som er nysgjerrig på hvordan tettere kobling mellom troen og arbeidslivet kan se ut, og er spesielt relevant for deg som fortsatt studerer eller er tidlig i karrieren! 

FEBRUAR
11
17:00 — 17:45
LITTERATURHUSET OSLO
Del
Powered by Cornerstone