Partnerfest & boklansering i Bergen

Velkommen til partnerfest og boklansering - Bergen torsdag 14. februar

- Meld deg på via skjemaet til høyre på siden - 

Mange av våre partnere har hatt glede av partnerfester i Oslo - både sommerfestene i Sophus Lies gate og fester rundt nyttår i Pust-kafeen på Majorstuen. Nå flytter vi vinterfesten vår til Bergen - og kombinerer dette med lansering av den nye boken til Hermund Haaland: «Samfunnsbygger - Kirken ut av isolasjon». Vi håper derfor så mange av våre partnere som mulig som bor i Bergensregionen vil bli med oss, men alle andre partnere er naturligvis svært velkommen til å legge en Bergenstur inn i programmet og bli med oss. Boken lanseres også forøvrig under pinsevennenes lederkonferanse Led19 i Tønsberg torsdag 8.2, som har bidratt til denne utgivelsen. Alle omlag 1500 deltakerne på Led19 vil motta boken som del av konferansematerialet. 

Dette er den første boken vi i Skaperkraft skriver med primært troende for øye, og det er også en bok som på mange måter formidler vårt DNA: å bidra til positiv, fremoverlent samfunnsbygging, inspirert av Bibelens verdier. I tillegg til Hermund Haalands penn, vil du blant annet møte vår nye utviklingsminister Dag Inge Ulstein, som skriver om hvordan Jesus er en inspirasjon for ham i hans politiske virke. Sju andre ledere fra ulike samfunnsområder bidrar med det samme fra sine felt, i tillegg til to teologiske kapitler til slutt som peker på en Bibelsk Gudsrike-visjon (Karl Inge Tangen, Forskningsleder ved Høyskolen for Ledelse og Teologi) og ulike måter kristne tolker Bibelens mandat til samfunnsengasjement (David Aanje, også han fra Høyskolen for Ledelse og Teologi). Boken vil forøvrig bli sendt ut til alle våre partnere i løpet av februar. 

Vi er svært glad for å kunne presentere et opplag på hele 4000 bøker - og bidra til å inspirere mange Jesus-etterfølgere til å se at det vi gjør fra mandag til fredag - i arbeid og i samfunn - er vel så Gudsrike-inspirert som tiden vi bruker i kirke og menighet - når vi får ha en himmel over vårt engasjement. Festen vil også markere oppstarten av Skaperkrafts nye senter for tro og arbeid. 

Vi håper derfor så mange av dere som mulig vil feire sammen med oss i Bergen!

Tid: torsdag 14.2 
Sted: Salem konferansesenter, Bergen
Hva: Partnerfest - for partnere og venner
Påmelding: innen 8.2

På programmet kan vi røpe åpning ved Finansbyråd og tidligere Skaperkraft-nestleder Håkon Pettersen, presentasjon av boken ved  og noen av mine medforfattere, et lett men godt måltid samt et musikalsk innslag. Ikke minst gir det god anledning til å feire både boklanseringen og det vi sammen gjennom Skaperkraft har fått til i løpet av åtte år. Ta gjerne med en venn eller to som ikke er partner men som vil kunne la seg begeistre av vårt felles engasjement for å bygge et bedre Norge, inspirert av Bibelens verdier!

Uten dere - våre partnere hadde dette vært helt umulig! Derfor igjen: EN STOR TAKK for at du er med oss!

For at vi skal kunne planlegge bevertning, er det flott om du melder deg og eventuelt venner på via skjemaet på høyre side. 

FEBRUAR
14
19:00 — 21:30
SALEM KONFERANSESENTER, BERGEN
Del

Påmeldingen til partnerfesten er nå stengt. Ønsker du å være med? Ring oss på 958 87 770‬ for å melde deg på. 

Powered by Cornerstone