Lansering av #Slavetech

Endelig er boken her! Bli med på lansering av boken til Catharina Drejer og Kevin Bales.

Catharina Drejer fra Tankesmien Skaperkraft har sammen med Kevin Bales skrevet en ny banebrytende bok om temaet slaveri og teknologi og hvordan slaveri og teknologi har vært knyttet til hverandre før og i dag. 

De fleste av oss er i økende grad opptatt av og urolige over den eksplosive utviklingen av ny teknologi. Menneskerettighetsarbeidere oppdager hvordan disse nå brukes til å rekruttere og utnytte sårbare mennesker. Men selv om ny teknologi kan virke ubegripelig, så er det fortsatt «bare» teknologi – og et verktøy som kan brukes til både godt og vondt. SlaveTech forteller historien om hvordan den enorme ekspansjonen av teknologien har utvidet rekkevidden og mulighetene for kriminelle, men også hvordan de samme verktøyene kan brukes for å bekjempe kriminalitet og sette slaver fri, og for å koble oss sammen for å skape en endring til det bedre. SlaveTech ser bakover gjennom historien på hvordan alle revolusjonerende teknologier har blitt brukt til både det positive og det negative. I tillegg er Slavetech en bok som utforsker nye innovasjoner og viktige lærdommer vi trenger for å sikre at den nye digitale verden blir en verden med mer trygghet og frihet.

Hjertelig velkommen til boklansering hvor vi blant annet får høre mer fra disse: 
Catharina Drejer , forfatter av boken og rådgiver i Tankesmien Skaperkraft
Kevin Bales, forfatter av boken, verdensledende ekspert innen menneskehandel og Professor of Contemporary Slavery ved University of Nottingham
Mer om programmet kommer senere! 

Dette er et helt banebrytende tema innen menneskehandel og noe som er verdt å få med seg. Det blir mulighet for å kjøpe boken. 

Hvor: Skatten, Hagegata 22-24, 0608 OSLO
Når: mandag 19.november kl 19.00 - 21.00 
Programmet begynner 19:30

Gratis inngang
Hjertelig velkommen!

NOVEMBER
19
19:00 — 21:30
Del
Powered by Cornerstone