Kronikk-kurs med Erik Tornes

Sammen med Høyskolen Fjellhaug, arranger tankesmien Skaperkraft kronikk-kurs. Debattredaktør i Aftenposten, Erik Tornes vil komme med sine beste råd.

Tankesmien Skaperkraft ønsker å prege og påvirke samfunnsdebatten, en viktig arena er debatt-spaltene i landets aviser. Særlig er det viktig å kunne skrive gode kronikker som både er interessant for media å trykke og som kan få en reell betydning.

Aftenposten er trolig Norges viktigste trykte debatt-arena. Derfor er det svært gledelig at debatt-redaktør Erik Tornes skal innlede og gi sine beste råd. I tillegg skal faglig leder i Skaperkraft, Øyvind Håbrekke gi sine råd om hva som er en god kronikk. Han har erfaring fra Stortinget, flere kommunikasjonsjobber og er nå i gang med sin første bok.

For deg som er helt ukjent med kronikk-begrepet: I følge Wikipedia er en kronikk en større, saklig artikkel i en avis eller tidsskrift om et aktuelt emne. Kronikken står ofte på fast plass i publikasjonen, gjerne på en av de første sidene. Mange aviser trykker f.eks. lederen på side 2 og kronikken på side 3. 

Kurset blir holdt på Høyskolen Fjellhaug, en av Skaperkrafts samarbeidspartnere. Møt gjerne litt før kl 18 slik at vi kan begynne presist. Det blir servert kaffe i forkant av kurset. 

Kurset er åpent for alle partnere i Skaperkraft og/eller studenter/tilsatte ved Fjellhaug. Er du ikke partner i Skaperkraft, kan du bli det her: skaperkraft.no/partner

NB! Husk påmelding til høyre på siden!

JANUAR
30
18:00 — 20:00
HøYSKOLEN FJELLHAUG
Del

Påmeldingen til kronikk-kurset er nå stengt. Ønsker du å være med? Ring oss på 93629416 for å høre om det fortsatt er ledig plass. 

Powered by Cornerstone