Medarbeidere

Filip Rygg

Filip Rygg er leder i Tankesmien Skaperkraft. Han har tidligere vært byråd i Bergen for skole og barnehage og senere for klima, miljø og byutvikling. Filip Rygg har flere ganger møtt som vara til Stortinget og var i perioden 2003-2007 medlem av Hordaland Fylkesting. I tillegg til jobben i Skaperkraft, er Rygg nå også konsulent innen eiendomsutvikling, samt styreleder i stiftelsen Betanien. Twitter: @filiprygg Facebook: /politikk Instagram: @filiprygg E-post: filip@skaperkraft.no

Hermund Haaland

Hermund Haalander internasjonal leder i tankesmien Skaperkraft, med ansvar for oppbygging av tankesmiens europeiske arbeid. Han ledet tankesmien Skaperkraft i oppbyggingsfasen fra 2010 til sommeren 2015. Han er gründer av blant annet nettportalenhybel.no samt innovasjonskonferansen ”Grow” i Bergensregionen. Han satt i KrFs bystyregruppe i Bergen fra 2003-2007. Han er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har i tillegg en Bachelorgrad i kultur og samfunn med fokus på midtøsten fra Universitetet i Bergen. Twitter: @hermundhaaland E-post: hermund@skaperkraft.no

Ole Thomas Talset

Ole Thomas Talset er administrativ leder i tankesmien Skaperkraft. Han har tidligere vært konsulent iAgnus Consulting og leder Get Focused-festivalen i Tønsberg. Talset er utdannet sosionom og bor i Tønsberg. Han underviser jevnlig ledere i frivillig og privat sektor og vararrangementsansvarlig for aksjonen EN DAG, da Skaperkraft og en rekke andre organisasjonermobiliserte til kamp mot menneskehandel. E-post: ole.thomas@skaperkraft.no Twitter: @mrolethomas

Catharina Drejer

Catharina Drejer er researcher i tankesmien Skaperkraft, med hovedfokus på migrasjon og integrering. Menneskehandel, fattigdom og internasjonalt fredsarbeid vil være sentrale tema. Hun drev prosjektbasert research for 'The Netherlands Institute of Human Rights' med fokus på menneskehandel og jobbet med europeisk research for kartlegging av risikofaktorer for økende kriminalitet blant unge i Europa(Publisert 2010). E-post: catharina@skaperkraft.no

Susanne Masvie

Susanne Masvie er partneransvarlig i tankesmien, og arbeider med oppfølging av partnere. Hun har tidligere også vært prosjektkoordinator for Skaperkrafts ledertreningsprogram. Ellers studerer hun psykologi på profesjonsprogrammet ved Universitet i Oslo.

Ellen Johanne Weydahl

Ellen Johanne Weydahl er prosjektkoordinator for Skaperkrafts ledertreningskurs for unge ledere. Hun går masterprogrammet Theory and Practice of Human Rights ved Universitet i Oslo.

Nicolai Strøm-Olsen

Nicolai Strøm-Olsen er redaktør i Frekk Forlag, forfatter og gründer. I 2009 var han co-gründer av magasinet KUNSTforum og i 2010 ble Frekk Forlag stiftet. Strøm-Olsen har skrevet bøkeneHans Gude - En kunstnerreise(2015) og vært medforfatter på bøkeneBykamp(2014) ogNorsk Slaveri(2014). Han arbeider fortiden med med bokserienKonkurransekraft.Strøm-Olsen er en aktiv samfunnsdebattant.

Andreas Masvie

Andreas Masvie er rådgiver i tankesmien Skaperkraft. Han fullfører nå en bachelorgrad vedNHH og vil fra høsten 2016 studere filosofi ved Oxford.

Daniel Joachim Kleiven

Daniel Joachim Kleivener rådgiver i tankesmien Skaperkraft.Han har tidligere erfaring som gründer, konsulent og foredragsholder. Daniel Joachim har dessuten en master i økonomi, ledelse og strategi fra Handelshøyskolen BI, og en bachelor i religion, kultur og samfunn fra Det teologiske Menighetsfakultet.

Linn Beate Tjernsbekk Haaland

Linn Tjernsbekk Haaland er arrangementsansvarlig og prosjektmedarbeider i tankesmiens ledertreningsprogram både i Norge og Europa. Hun arbeider i tillegg som coach. Tidligere har hun vært prosjektleder i Ungdom i Oppdrag og hun har en bachelor i Entreprenørskap og Økonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

Ulla Emilia Kongestøl

Ulla Emilia Maria Kongestøl er prosjektleder og organisasjonsutvikler i KPF (Kristent Pedagogisk Forum) for tankesmien Skaperkraft. Hun er uteksaminert fra Hauge School of Management med en bachelor i økonomi og administrasjon, og har blant annet konsulenterfaring fra IT-bransjen

Jonatan André Teigland

Jonatan André Teigland er traniee i Tankesmien Skaperkraft. Han jobber primært med arrangement planlegging og partneroppfølging i Skaperkraft. Jonatan vil bistå Skaperkrafts ledelsemed tilrettelegging og administrative oppgaver. Han studerer økonomi og administrasjon på Hauge School of Management.

Olaus Trygve Bjuland

Olaus Trygve Bjuland er trainee i Tankesmien Skaperkraft. Han ble innvalgt somkommunestyrerepresentant i Hå høsten 2015 og har hatt en rekke ulike verv for KrFU de siste seks årene.Bjuland er nå elev ved bibelskolen Fjellhaug i Oslo.

Kenneth André Inghelm Mørkved

Kenneth André Inghelm Mørkved er trainee i tankesmien Skaperkraft og arbeider særlig med den administrative utviklingen av virksomheten. Inghelm Mørkved har tidligere vært leder for Frik, ungdomsarbeidet til Tønsberg Frikirke, og er nå aktiv i Get Focused. For tiden er han elev ved Filedelfia Bibelskole i Oslo.

Vegard Kobberdal

Vegard Kobberdal er leder fortankesmiens ledertreningsprogram. Han er seniorrådgiver og partner i konsulenthuset Crafting House, som bistår bedrifter og organisasjoner med endringsprosesser. Vegard har en MBA fra ESCP Europe og har erfaring som IT-gründer og fra Merkantildata og Ementor.

Powered by Cornerstone